Selecția Zilei - 24 Noiembrie

Se pare că începutul acestei noi săptămâni a adus schimbarea de care aveam nevoie printre recomandările noastre care în ultima perioadă nu au mai fost așa cum v-am obișnuit. Odată cu biletul de ieri sperăm să legăm din nou o serie cât mai lungă ”verde”.

Azi se joacă meciurile din etapa a 5-a din grupele Uefa Champions League, și bineînțeles că nu putem să ratăm ocazia să pariem pe aceste meciuri.

Prima partidă aleasă pentru ”Selecția zilei” pune față în față ultimul loc din grupa ”H”, francezii de la Lyon și ocupanta poziției a 3-a Gent. Dacă vor să mai spere la o calificare, fie ea și în Europa League gazdele trebuie să termine victorioase la sfârșitul celor 90 de minute, dar bineînțeles că nici belgienii nu vor veni cu coada între picioare știind că în această seară ar putea lua o opțiune serioasă pentru ocuparea poziției secunde. Vedem o partidă foarte echilibrată și în care nu se vor marca multe goluri. Pronosticul nostru este că primele 15 minute nu vor aduce nici o modificare pe tabela de marcaj.

Cea de-a doua alegere se joacă pe Emirates, unde Arsenal trebuie să învingă cu orice preț pe Dinamo Zagreb. Având în vedere că în majoritatea partidelor din acest sezon londonezii au reușit să marcheze încă din prima repriză și faptul că ei vor intra foarte montați pentru a câștiga acest meci ne face să credem că va fi cel puțin o reușită din partea acestora până la finalul primelor 45 de minute.

Surpriza plăcută de anul trecut și care anul acesta confirmă este FC Porto, are deja 10 puncte iar o eventuală victorie astăzi contra ucrainienilor de la Dinamo Kiev le asigură calificarea de pe locul 1. Pronosticul nostru pentru acest meci este că niciuna dintre reprize nu va fi câștigată de oaspeți.


Recomandăm să jucați acest pariu la casa de pariuri SportingBet, o agenție cu o gamă foarte variată de pariuri care îți oferă la prima depunere un PARIU FĂRĂ RISC de până la 200 RON și numeroase alte promoții dacă îți deschizi un cont nou folosind acest link.

http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_58055b_35440&aid=

Sugerăm ca fiecare să își decidă mărimea pariului în funcție de posibilitățile sale, fiecare trebuie să parieze responsabil și doar banii de care se poate lipsi, deoarece în pariuri nimic nu este sigur.  
Vă dorim mult succes în alegerile făcute !
 




Dacă nu ai încă un cont la SportingBet deschide acum unul accesând acest link.


0 comentarii: