Biletul zilei - Uefa Champions League

  • Postat de Billy Jones
  • la 11/24/2015 08:05:00 AM -
  • 0 comentarii
Pentru această seară specială de UEFA Champions League am decis să facem și un bilet cu o cotă mai mare decât de obicei. Cele 5 partide alese ajung la o cotă acumulată de 3.91 iar în rândurile ce urmează găsiți motivele care ne-au convins să pariem ceea ce am pariat.

Arsenal - Dinamo Zagreb
Având în vedere că cei de la Olympiakos se deplasează la München, londonezii se agață de ultima șansă la calificarea din grupă, în acest moment fiind pe 3 cu 6 puncte în spatele grecilor. Vor încerca să își asigure victoria cât mai devreme însă rămâne de văzut cum se vor descurca din punct de vedere defensiv, în ultimele 3 partide oficiale primind nu mai puțin de 8 goluri. Croații vin la Londra cu victoria din tur în minte însă forma lor din meciurile din deplasare nu este una încurajatoare, ei primind minim 1 gol în ultimele 8 deplasări oficiale.

Zenit St. Petersburg - Valencia
Echipa cu cel mai bun parcurs de până acum, Zenit, dă piept cu locul 2 al grupei H. Gazdele au obținut deja calificarea cu ajutorul celor 4 victorii din tot atâtea meciuri. Liliecii vor să profite de o eventuală relaxare a gazdelor și să obțină măcar un punct pentru a-și consolida locul secund. Pare a fi un meci deschis în care sunt șanse mari să se marcheze măcar 2 goluri.

FC Barcelona - Roma
Catalanii vin după victoria superbă din El Clasico în care au demonstrat forma letală a atacului chiar și fără Messi în primul 11. De asemenea, pe teren propriu au reușit să câștige toate cele 8 partide din campionat și liga campionilor, marcând 23 de goluri. Forma romanilor pe teren străin a fost una oscilantă în acest sezon, reușind să își păstreze poarta neperforată doar într-o singură partidă. Va fi interesant să vedem cum le va rezista lui Suarez și Neymar aflați în apogeu de formă sportivă. 

Maccabi Tel Aviv - Chelsea
Israelienii nu au reușit să obțină nici un punct până acum și nu mai au doar șansa teoretică la locul 3. Chelsea are un sezon dezamăgitor în Premier League însă în grupă se află pe locul 2 în spatele celor de la FC Porto și își pot asigura calificarea cu o victorie în această seară. Totuși, rezultatele londonezilor în deplasare îi pun probleme lui Mourinho, cele 5 înfrângeri din 9 meciuri nu o mai fac pe Chelsea echipa de temut din sezonul trecut.

Bayern München - Olympiakos Piraeus
Duelul primelor două locuri ale grupei F. Bavarezii au fost invincibili în acest sezon pe teren propriu și vor încerca să își impună jocul solid în fața grecilor și să câștige grupa. Olympiakos a arătat bine în deplasare câștigând ultimele 7 jocuri însă nici un adversar nu a fost de calibrul celor din seara aceasta.

După o scurtă comparație între cotele oferite de casele de pariuri, am decis să plasăm acest bilet la Unibet, agenția votată ca fiind cea mai bună la pariuri în 2014. În plus oferă un pariu fără risc de până la 150 RON și multe alte promoții atractive pentru jucători nou veniți.

Dacă nu ai încă un cont la Unibet înregistrează-te prin acest link să poți beneficia de cel mai atractiv pachet de bun venit de pe piață.



Sugerăm ca fiecare să își decidă mărimea pariului în funcție de posibilitățile sale, fiecare trebuie să parieze responsabil și doar banii de care se poate lipsi, deoarece în pariuri nimic nu este sigur. Vă dorim mult succes în alegerile făcute!

Dacă nu ai încă un cont la Unibet Înregistrează-te prin acest link să poți beneficia de cel mai atractiv pachet de bun venit de pe piață.

Nu uitați să pariați responsabil, și doar banii de care vă puteți lipsi deoarece în pariuri nimic nu este sigur. Vă dorim mult succes în alegerea făcută !

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=1349173&bid=21141

0 comentarii: