AMBELE ECHIPE VOR ÎNSCRIE - 6 MARTIE

Ce înseamnă ”ambele echipe vor înscrie” ? 
Ambele echipe vor înscrie este un pariu unic și distractiv în același timp la care nu trebuie să alegi echipa câștigătoare. Tot ceea ce trebuie să se întâmple este exact cum spune denumirea, ambele echipe trebuie să marcheze în decursul celor 90 de minute de joc. Avantajul acestui tip de pariu constă în faptul că are șanse de reușită până la ultimul fluier. De exemplu gazdele pot conduce cu 4 - 0 și dacă oaspeții reușesc să marcheze un gol de consolare pariul este câștigător.



Evenimente ”Ambele marchează” - 6 Martie
Cotă finală: 7.14


OrăMeciPronosticCotăAgențieScor
16:30
Mainz - Darmstadt
Ambele
marchează
2.45Unibet
16:00Sassuolo - AC MilanAmbele
marchează
1.88Unibet
19:15
Gijon - Ath Bilbao
Ambele
marchează
1.90Unibet

Recomandăm să jucați acest pariu la casa de pariuri Unibet, care este probabil cea mai bună opțiune de pe piața din România când vine vorba de pariurile online fiind votată cea mai bună agenție de pariuri atât în 2014 cât și 2015. În plus oferă un PARIU FĂRĂ RISC de până la 150 RON și multe alte promoții atractive pentru jucătorii care își deschid un cont nou prin acest link.    



Unde poți găsi ”Pariuri Gratuite” pentru a plasa recomandările ”ambele echipe vor înscrie”?  
Da, este vorba despre pariuri gratuite, majoritatea caselor de pariuri încearcă să își atragă noi clienți iar în bătălia dintre ele oferă noilor clienți diferite promoții de bun venit. Pentru a vedea toate ofertele agențiilor care activează legal în România vă invităm pe pagina noastră de recenzii.

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=1349173&bid=21141

0 comentarii: